#acoperis #tiglametalica – 6 pasi de urmat pentru constructia unui acoperis de calitate. Pasul 3.

 

Pasul 3: Alege distribuitori acreditati!

      Producatorii care se respecta au pe site-ul lor lista cu distribuitorii acreditati. Pentru acreditare, acestia sunt obligati de catre producator sa intruneasca anumite criterii:
      - sa aiba propriile echipe de montaj angajate cu forme legale si certificate prin training-uri de specialitate, sa asigure transportul si manipularea materialelor in conditii optime la adresa beneficiarului, sa raspunda de calitatea executiei montajului sistemului metalic si sa emita certificat de calitate a acestuia, sa atinga cifre de vanzari impuse si, nu in ultimul rand, sa corespunda din punct de vedere al stabilitatii fiscale. Toate aceste aspecte fac dintr-un distribuitor acreditat alegerea ideala pentru cei care vor sa-si construiasca un acoperis fara riscurile regiei proprii si garantat in final ca sistem complet.

Informatii utile si detalii tehnice pe: http://www.tigla-metalica.com

Share
Comments: 1 Comment

One Response to “#acoperis #tiglametalica – 6 pasi de urmat pentru constructia unui acoperis de calitate. Pasul 3.”

  1. ヴィトン ビトンの長財布 値段…

    I stumbled upon MonkiSee during your search for a research ebook for a family boy. i had developed aware of childbirth can see, although after reading a quality appraises to get MonkiSee I decided to go with it as a substitute. MonkiSee drew my family …

Leave a Reply